6 abr 2008, 14:16

Сълзите 

  Poesía
884 0 1






                                   Затварям очите,

                                   в спомените разхвърлям.

                                   Не бърша сълзите,

                                   за никъде не бързам.



                                  Не пресъхват мечтите.

                                  Порят небето.


                                  Храня ги със сълзите.

                                  Пораствам, от което.



                                                            05.02.08г.

© Малина Арнаудова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??