Небето се мръщи - очаквам дъжда.
Жадувам - сякаш небесен блян
дъждът по мен да се разлее.
В миг забравям всичко на света,
усмихва ми се всяка капка.
Сякаш са сълзите на бог
изпратени да ме пречистят!
© Дива Самодива Todos los derechos reservados