19 jun 2014, 23:04

Сълзите на дъжда 

  Poesía » Del paisaje
547 0 6

Сълзите на дъжда

 

Дъждът изплака всичките си сълзи.
Събра се кротък в локвите вода.
И сякаш нищо не било - потърси
небето синята си красота.

И само щом полъхне вятър падат,
отронени от мокрите листа,
и като тръпки в гърлото засядат
сълзите прекипели на дъжда.

 

© Даниела Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??