Jun 19, 2014, 11:04 PM

Сълзите на дъжда 

  Poetry » Landscape
542 0 6

Сълзите на дъжда

 

Дъждът изплака всичките си сълзи.
Събра се кротък в локвите вода.
И сякаш нищо не било - потърси
небето синята си красота.

И само щом полъхне вятър падат,
отронени от мокрите листа,
и като тръпки в гърлото засядат
сълзите прекипели на дъжда.

 

© Даниела Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??