25 ene 2008, 17:22

Съмва се... 

  Poesía
641 0 9

Разсъмва се.

Просветва  пак небето

и пак отстъпва мрачният воал -

красиво е,

тупти сърцето,

нощта клони към пълния провал.

 

Студено е,

- последен помен

от бързо отминаващата нощ,

червено е,

на хоризонт – огромен,

за да настъпи ден – със пълна мощ...!

© Борислав Ангелов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??