1 mar 2008, 10:56

Сън 

  Poesía » Filosófica
523 1 4
Сън

Свобода, робство и затвор
и простата истина на гробовете,
слава, величие и позор
и гробното мълчание на боговете.

Свята истина и подла лъжа,
нижат се ден след ден.
Дали аз сънувам света,
или светът сънува мен?

© Алекс учо Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??