4 may 2007, 10:51

Сън 

  Poesía
515 0 0
В съня ми пак бушуваш ти,
с изпълнени с любов очи,
устни, докосващи се плахо,
две тела се сливат жарко.

Отново сме щастливи в съня,
отново има я любовта,
отново до мен прекрасна си ти,
отново се чувствам по-жив от преди .
                                        
               С редакцията на Лара (Лара)
                 много благодаря за помощта :)

© Benifios Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??