4.05.2007 г., 10:51 ч.

Сън 

  Поезия
514 0 0
В съня ми пак бушуваш ти,
с изпълнени с любов очи,
устни, докосващи се плахо,
две тела се сливат жарко.

Отново сме щастливи в съня,
отново има я любовта,
отново до мен прекрасна си ти,
отново се чувствам по-жив от преди .
                                        
               С редакцията на Лара (Лара)
                 много благодаря за помощта :)

© Benifios Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??