25 sept 2008, 19:47

Сън 

  Poesía » De amor
442 0 1

Красив и нежен е онзи допир,

който кара тялото ти да трепти,

да усещаш мигновено

как любовта във въздуха лети!

Да се понесеш неволно на крилете,

на крилете на нестихващата страст,

да чувстваш и усещаш само,

че дори любовта е под твойта власт.

Мисълта за кратко да замръзне

и само удоволствие да чувстваш ти,

една мечта, безкрайно вечна,

за миг да сбъднеш ти.

Прекрасен сън, красив и нежен,

но твърде кратко ще сънуваш ти,

за теб сънят е вечно щастие,

но реалността след теб върви!

© Диана Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Колкото повече използваш "ти" толкова повече това издава творческа безпомощност... Разполагаш с думички - цял океан. Използвай ги! А иначе е хубавичко!
    Просто доизпипай!
Propuestas
: ??:??