Красив и нежен е онзи допир,
който кара тялото ти да трепти,
да усещаш мигновено
как любовта във въздуха лети!
Да се понесеш неволно на крилете,
на крилете на нестихващата страст,
да чувстваш и усещаш само,
че дори любовта е под твойта власт.
Мисълта за кратко да замръзне
и само удоволствие да чувстваш ти,
една мечта, безкрайно вечна,
за миг да сбъднеш ти.
Прекрасен сън, красив и нежен,
но твърде кратко ще сънуваш ти,
за теб сънят е вечно щастие,
но реалността след теб върви!
© Диана All rights reserved.
Просто доизпипай!