СЪН
Успя ли да заспиш?
Успя ли в сън да се потопиш?
Дано поспала си щастливо!
За мен не питай ти сега,
при мен е само тишина.
При мен е само самота
и с нея двамата сега ще правим
дует в нощта.
Остана вярна ти единствено сега,
моя мила нежна самота.
Заклевам те! Не си отивай!
Спаси ме - спаси ме ти от Обичта!
Рикардо Дакар 03/01/2012 Виена
© Рикардо-Дакар Todos los derechos reservados
По вече оптимизъм !
/Спаси ме - спаси ме ти от Обичта!/
Поздравления !