11 nov 2009, 14:14

Сън 

  Poesía » De amor
694 0 3

В очакването преживявам всичко,
отминалите с тебе мигове,
минутите, в които жадно исках,
тъй просто всеки миг да спре!

Ах, тези нощи пълни с очакване!
И тези нощи - мимолетен звън!
Събуждам се неспала и разбирам,
че всичко туй било е сън...

© Лула Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??