11.11.2009 г., 14:14 ч.

Сън 

  Поезия » Любовна
687 0 3

В очакването преживявам всичко,
отминалите с тебе мигове,
минутите, в които жадно исках,
тъй просто всеки миг да спре!

Ах, тези нощи пълни с очакване!
И тези нощи - мимолетен звън!
Събуждам се неспала и разбирам,
че всичко туй било е сън...

© Лула Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??