21 may 2016, 16:54

Сън 

  Poesía » De amor
306 0 0

Почти всяка нощ, когато те сънувам,
Ме напуска всеки товар,
И на целия свят съм истински Цар,
Но чак като отворя очи, разбирам - Било е кошмар
Няма те и събуден съм аз от ударен шамар...
В тези нощи усмирявам в себе си звяр.

© Ivo Dimchev Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??