28 abr 2014, 22:36

сън 

  Poesía » De amor
923 0 3

Сън

 

Сънувах пак в ноща

красива борова гора.

И във нея аз и ти,

прегърнати, щастливи и добри.

Такава тишина...

пулсират само нашите сърца!

 

Събудих се и си пожелах,

наяве да го преживея.

Какво ли не бих дала за това!

За този миг...

За това блаженство...

За тази кратка споделена тишина.

 

Аз знам! Ще ме посети пак в съня

тази жадувана зелена красота.

Не, не е мираж това...

Това е Любовта!

Онази дето те изгаря

и пак, и пак в съня

дарява те с наслада.

 

© Веселина Узунова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??