Ти си моят сън - несбъднат сън,
и блян, за който нощем мечтая!
За топлите устни,
за допира нежен,
за милите думи
и среднощните срещи!
За тялото младо със замъглени очи,
за ръцете жадни,
за сърце разтуптяно от буйните, огнени страсти!
О, как ми липсваш в студените дни!
Ти си моята болка,
и моя любов,
ти си моя тъга,
и сън,
и мечта!
Ти си ми всичко, нима не разбра!
© Албена Радина Todos los derechos reservados