Apr 23, 2016, 9:14 PM  

Сън 

  Poetry » Love
635 1 2

 

Ти си моят сън - несбъднат сън,

и блян, за който нощем мечтая!

За топлите устни,

за  допира нежен,

за милите думи

и среднощните срещи!

За тялото младо със замъглени очи,

за ръцете жадни,

за сърце разтуптяно от буйните, огнени страсти!

О, как ми липсваш в студените дни!

Ти си моята болка,

и моя любов,

ти си моя тъга,

и сън,

и мечта!

Ти си ми всичко, нима не разбра!

© Албена Радина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??