23 mar 2008, 14:17

Сън II 

  Poesía » De amor
547 0 2

Сън

 

Да гоним с теб отиващо лято,

да посрещнем щъркели след зима!

Да оберем напролет всичко посято!
Да обичаме есен, ако има!

 

Под нощна луна търсихме щастие;

намирах го аз във твойте очи.

Споделяхме погледи, споделяхме страсти.

Плетяхме заедно любовни лъчи.

 

Прегърнати двама – без суета,

две слети тела разхождат се вън.

Остава само една – обща следа,

спомнена само във общия сън.

© Християн Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??