19 feb 2015, 12:31

Сън в лятна нощ 

  Poesía » De amor
681 0 7

В минутите преди да се събудя
мога лудовлюбено да те мечтая,
над мен долитат бели пеперуди,
с танц изпълват празната ми стая.

 

Пристигам в моя Рай отвъд Земята,
посрещат ме от детството светулки,
косите ми оплитат и премятат,
плитките превръщат в златни люлки.

 

Затворила очи и сграбчила сърцето,
в секундата със мене те повличам
на път за сънищата - мястото където,
мога истински да те обичам.

 

Само безтегловна съществувам,
надвила времето ще се престоря.
В съня си искам вечно да будувам,
защото знам, че там ще бъда твоя.

 

Mиг преди застигащото пладне,
подхвърлям и последния си грош,
с надеждата, безкраен да остане
несбъднатият сън във лятна нощ.

© Тити Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??