1 jun 2012, 23:44

Сънища 

  Poesía » De amor
456 0 1

Топлината на твоите ръце

във нощите студени ме гали.

Очите ти в спомени разтапят се

и в сънищата губят очертания.

 

И вятърът ми шепне тихо думите,

които в устните ти се отрониха.

Дали е всичко толкова изкуствено,

ще бъде ли след ден или е спомен?

 

Въжето в сънищата го съзирам

и чувствам го събудена как дърпа ме.

В кошмари все ръце ме спират,

но него те не могат да разкъсат.

 

От думите безкрайни оглушавам

и сляпа съм от хилядите погледи.

В мечти и спомени... и сънища,

без теб май лесно полудявам!

© Светла Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??