20 nov 2012, 10:39

Сънища 

  Poesía
537 0 6

сънищасънищасънища

Крадци

на самоличност

Врати

към минало

несвършенозатвореноотказано

Видения

красивипримамливисъблазнителни

Инквизитори

с нажежени шишове

ровичкащи

гузната съвест

 

.....

 

мирис на кафесмеха на сина мидрезгавее утрото

събуждам се...

© Цветелина Александрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??