20.11.2012 г., 10:39 ч.

Сънища 

  Поезия
614 0 6

сънищасънищасънища

Крадци

на самоличност

Врати

към минало

несвършенозатвореноотказано

Видения

красивипримамливисъблазнителни

Инквизитори

с нажежени шишове

ровичкащи

гузната съвест

 

.....

 

мирис на кафесмеха на сина мидрезгавее утрото

събуждам се...

© Цветелина Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??