18 sept 2007, 16:19

Сънувах ли те... 

  Poesía
649 1 7
Сънувах те, за кой ли път... отново...
Жадувах твойта нежност, теб до мен...
Различен бе, усетих в тебе нещо ново...
далечен бе, замислен и... студен...

Сънят ме върна към кошмара,
измъчващ ме в далечни дни.
Дали за твоя мен ще пожелаеш,
дали и мой ще искаш да си ти?

Реалност ли е, или е измама,
сънят ми сън ли е, или
сънувам аз, щом с теб сме двама,
а друга истината е... дали?...

Дали в копнежа да те имам,
на сънищата давам власт,
мечтаейки, за истина те взимам,
сънувам само твойта страст?

Така далечен и различен беше...
Така безмилостно, отчаяно студен...
Така сърцето ми в тъга повлече
във бездна, сълзи бликаха от мен...

Реалност или сън ми е живота...
Кого да питам, щом и аз не знам?
Дали горчивата действителност,
или жадуваната ми мечта ?

Дали си истински, или измама...
Спасителния пояс в мойта самота...
Измамна ли е истината, че сме двама?
Дали измислих те във моята душа?

© Мила Нежна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??