Сънувах те! В капчици роса.
След жаждата на всичките надежди...
Докосвах те по мократа коса.
Тебе милвах по душевната ти нежност.
Сънувах те! На прага на смъртта.
А ти разтворила сърцето си безбрежно...
Тогава те поисках от света -
да мога пак в любов да се огледам!
© Аз Todos los derechos reservados