16 ene 2019, 13:23

Сънувах те 

  Poesía » De amor, Otra
1149 2 2

Сънувах те! 
Беше близо до мен... 
Чувах пулса на сърцето ти, 
бях легнала на гърдите ти,
 а ти тежко въздишаше,
усещах как дъхът ти вее косите ми, 
а ръцете ти,  държаха моите. 
Беше топло в обятията ти... 
Погледнах те в очите, 
за миг времето спря, 
потънала бях във твоята душа... 
Изведнъж стана  светло,  
беше дошъл денят,  
отворих очи и ти изчезна,  
бях отново сама...

© Елиана Янева Todos los derechos reservados

За един незабравим човек ... 

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря ти! Дано си прав и някой ден сънят да стане реалност...
  • Толкова силно, бъди сигурна, че го е усетил метафизично
Propuestas
: ??:??