Сънувам те...
В тишината на нощта,
обгърнала ме с нежната си топлина,
усещайки дъха ти топъл
и устните ти парещи...
Сънувам те...
И пак до мен си...
Как сладък е мигът,
когато сливаме сърцата си
и даваме душите си...
Сънувам те...
Не искам да се будя.
Така щастлива съм сега!
Нима е само сън това?!
Еми
© Ем Todos los derechos reservados