11 ene 2007, 15:27

СЪНУВАШ ЛИ МЕ 

  Poesía
951 0 5

СЪНУВАШ ЛИ МЕ

И в съня ти аз отново идвам ,

И отново те целувам, мили.

От устните ти аз отпивам

Всички твои сили.

Мене ли сънуваш в тихи нощи,

Мен ли гониш в своите мечти?

И кажи: обичаш ли ме още,

Както аз обичам твоите очи?

Може би си загледан в звездите,

А те очертават моето лице

И блестят сълзи в очите

И тупти полудяло твоето сърце.

Не ме сънувай и не мечтай за мен,

А наяве вземи моите ръце

И когато дойде този дълго чакан ден

Аз ще ти дам своето сърце.

© something else Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??