16 may 2007, 9:35

Съня ми.. 

  Poesía
458 0 2
Питаш ли се какво искам сега?
Искам просто сладко да заспя.
Да чувам как часовник тиктака,
да чувам как стрелката трака.
Ще заспя бързо и ще сънувам
Как вече в другия свят пътувам,
как в небесата плавно летя
и как сред птички пеещи вървя.
Ще усещам как вятъра докосва,
как времето се бързо прахосва.
Песента в ума ми ще шепти
точно това, което наричам мечти.
Ще вървя с крачки бавни, тихи,
ще нарисувам тези нови щрихи
И часовника силно ще звънне,
всичко за миг ще се върне.
Пак ще излезна навън, нали
ще крещя, че нищо не ме боли
и ще споделя тайно със света
как живота ми управлява любовта!

© Няма значение Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??