2 jul 2014, 20:10

Сърце 

  Poesía » Del paisaje
434 0 0

Какъв е смисълът - безлични фрази и цинични изрази?!
В душите си сме чисти, а към годините - напористи.

Децата в нас копнеят да играят, ала повечето и това не знаят.
Смисълът живот е в хиляди сърца, литнали като перца. 

© Доротея Цветкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??