2 июл. 2014 г., 20:10

Сърце 

  Поэзия » Пейзажная
451 0 0

Какъв е смисълът - безлични фрази и цинични изрази?!
В душите си сме чисти, а към годините - напористи.

Децата в нас копнеят да играят, ала повечето и това не знаят.
Смисълът живот е в хиляди сърца, литнали като перца. 

© Доротея Цветкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??