Сърцето не е само орган на човек,
то живо е, тупти в тялото от ляво твое!
То вълнува се от ценностите от миналия век,
тупти в гърдите ми ти моторче любимо мое!
Пак ти мое сърце туптиш отново по-различно,
силни удари, чувстваш любовта,не си безлично.
Да много бе лъгано в живота ми наистина ти,
но позна любимата жена, ти просто я откри!
Повярвах ти, ти я почуства и я усети, разбрах
накрая и ти се вече успокой,тя е познах!
А дали е истинската, единственна жена, Тя
задава ти въпроси, Разума дали го разбра?
Да това е Тя, усетих го, това е Любовта,
Не му мисли толкова, довери и се сега!
© Валентин Миленов Todos los derechos reservados