Mar 6, 2019, 3:18 PM

Сърце 

  Poetry » Love
414 0 0

                Сърце

 

Сърцето не е  само орган на човек,

то живо е, тупти в тялото от ляво твое!

То вълнува се от ценностите от миналия век,

тупти в гърдите ми ти моторче любимо мое!

 

Пак ти мое сърце туптиш отново по-различно,

силни удари, чувстваш любовта,не си безлично.

Да много бе лъгано в живота ми наистина ти,

но позна любимата жена, ти просто я откри!

 

Повярвах ти, ти я почуства и я усети, разбрах

накрая и ти се вече успокой,тя е познах!

А дали е истинската, единственна жена, Тя

задава ти въпроси, Разума дали го разбра?

 

Да това е Тя, усетих го, това е Любовта,

Не му мисли толкова, довери и се сега!

© Валентин Миленов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??