22 may 2007, 15:20

Сърце 

  Poesía
605 0 1

 

Не искан и не чакан

Ти се върна

Носещ забрава

и копнеж за любов

От тук ти си отиде

Тук ти се върна

Страда ти при други

И към мен се обърна


Сърцето ми огнище тлеещо

Пламък червен го обгърна

И като феникс се завърна

И с криле ме обгърна

 

Не искан и не чакан

Ти се върна и тръгна

И сърце отново тлее

Под земя черна и грозна

 

© Ели Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Мисля,че има нужда от още един коплет.Хубав стих,но не е завършен!
Propuestas
: ??:??