22 мая 2007 г., 15:20

Сърце 

  Поэзия
570 0 1

 

Не искан и не чакан

Ти се върна

Носещ забрава

и копнеж за любов

От тук ти си отиде

Тук ти се върна

Страда ти при други

И към мен се обърна


Сърцето ми огнище тлеещо

Пламък червен го обгърна

И като феникс се завърна

И с криле ме обгърна

 

Не искан и не чакан

Ти се върна и тръгна

И сърце отново тлее

Под земя черна и грозна

 

© Ели Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Мисля,че има нужда от още един коплет.Хубав стих,но не е завършен!
Предложения
: ??:??