21 oct 2011, 10:19

Сърце..... 

  Poesía » De amor
570 0 2

Остави сърцето ми да го боли!
Така усеща, че живее.
Ограбено преди от куп лъжи,
сега за тебе то копнее.

Остави го да се мъчи
на сладостта на твоите ръце,
на мислите ти неизречени,
на твоето прекрасно личице!

Силничко го притисни,
но не оставяй да се пръсне,
с любовта си го дари,
при мене да не иска да се върне!

© Мирена Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??