25 mar 2012, 11:45

Сърце 

  Poesía » De amor
560 0 0

Бедното ми сърце,
що трябва да понесе?
Що за живот е това?
Да страда и да обича,
да тъгува и да мрази.
Но съдбата жестока 
го е орисала така,
да познае тез чувства проклети
и тоз живот коварен,
изпълнен с несгоди тежки,
разкъсващо се между омразата и любовта.
Бедното ми сърце,
на дрипа стара заприлича
от тез рани кървящи.
Къде е радостта?
Искам да се върне тя,
и да излекува сърцето ми сега,
та от дрипа стара,
да се превърне в пеперуда нежна,
пърхаща с крила.

© Дени Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??