6 feb 2007, 15:07

Сърце ранено.... 

  Poesía
718 0 2
Сърце ранено от любов
очи изпълнени със сълзи
душа затворена в мрак
тяло изгарящо за ласки
чувства поробени в затвор
мечти разпръснати безцелно
един живот пламтящ за теб
живот който бавно си отива.....

© Мария Василева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??