Feb 6, 2007, 3:07 PM

Сърце ранено.... 

  Poetry
720 0 2
Сърце ранено от любов
очи изпълнени със сълзи
душа затворена в мрак
тяло изгарящо за ласки
чувства поробени в затвор
мечти разпръснати безцелно
един живот пламтящ за теб
живот който бавно си отива.....

© Мария Василева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??