9 ene 2010, 15:51

Сърце ще бие в мен 

  Poesía
590 0 5

Сърце ще бие в мен

 

Часовникът в гръдта ми нещо пак се размърмори,

опънал си стрелките в мойта тесничка душа…

С потропване и блъскане не спира той да спори.

Ровичкайки, задръства булеварда на съня.

 

На бавно задушаване осъжда ме отвътре.

В мъглата дупка търся, за да видя, че е ден.

Часовникът тиктака. И потраква. И се тътри.

… Аз в болка се смирявам, че сърце ще бие в мен.

© Владислава Генова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??