Сърцето ми бие,
за да живея
с мисли неспиращи за теб.
В стремежите
да изживея живота си -
за теб помислям.
Като осъзнат човек,
от теб взимам
жизнено важната си сила.
Тя ми е въздухът, за да бъда щастлив,
усещайки любовта ми
и да е пълно сърцето ми с по-чиста доброта -
с любовта ти.
Сълзите ми са вълшебно лечебни
от страха,
че няма никога да можем да летим
заедно в полетите си.
И не си губя времето с дълго мълчание.
Така лишавам живота и любовта си
от въздух и спасение.
И човещината, добротата си я показвам
на всички и пред теб,
за да нямам грехове.
Любимо ми е
усмихнатото ти лице
и смехът в гласа ти
дали ми криле,
за да летя и усещам
насладата и удоволствието
от любовта незабравима.
Г.Ф.Т
© Георги Табаков Todos los derechos reservados