11.07.2009 г., 0:58 ч.

Сърцето ми бие 

  Поезия » Любовна
652 0 2

Сърцето ми бие,

за да живея

с мисли неспиращи за теб.

В стремежите

да изживея живота си -

за теб помислям.

Като осъзнат човек,

от теб взимам

жизнено важната си сила.

Тя ми е въздухът, за да бъда щастлив,

усещайки любовта ми

и да е пълно сърцето ми с по-чиста доброта -

с любовта ти.

Сълзите ми са вълшебно лечебни

от страха,

че няма никога да можем да летим

заедно в полетите си.

И не си губя времето с дълго мълчание.

Така лишавам живота и любовта си

от въздух и спасение.

И човещината, добротата си я показвам

на всички и пред теб,

за да нямам грехове.

Любимо ми е

усмихнатото ти лице

и смехът в гласа ти

дали ми криле,

за да летя и усещам

насладата и удоволствието

от любовта незабравима.

 

                                                                                                 Г.Ф.Т

© Георги Табаков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??