23 ago 2007, 22:55

сърцето не лъже 

  Poesía
717 0 2
Животът ни предлага от всичко,
ние решаваме кое да изберем.

Понякога бягаме от щастието си.
Понякога искаме много от живота.
Понякога се упрекваме за всичко,
но явно така е било писано
и ние сме безсилни срещу Божията воля.

И за да оцелеем между неправдите в живота,
трябва да се борим и да слушаме сърцата си,
защото те не лъжат.

© Звезди Айдарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??