Желаят ли руснаците война?
Със сигурност сега ще кажа, да!
Защото в най-голямата страна
зомбирана - с омразна тъмнина,
не се цени човешкият живот,
а пак се вярва в някакъв урОд!
Желаят ли руснаците война?
С увереност ще кресна ясно, да!
Защото виждам руският мечок
да спи с години зимен сън дълбок,
а в дебрите на руската душа
аз чувам само гробна тишина!
Юри
Йовев
Август
2023 г.
© Yuri Yovev Todos los derechos reservados