6 dic 2012, 19:37

Със теб живея 

  Poesía » De amor
699 0 2

Със теб живея - смърт.

Танцуваш ти край мене.

Косата ти - наточен лунен сърп,

най-светлото и грешно ще ми вземе.

 

В любов и радост, в мъка и тъга,

очите ти ме гледат безпристрастно.

Купувам всичко днешно от света,

почакай още малко да порасна.

 

Почакай роза, сладък аромат

в душата ми до болка да се впие.

И да открия мъж - сънуван и сърцат,

и обичта му бавно да изпия.

 

© Вяра Дамянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??