17 oct 2009, 15:44

Състезание 

  Poesía
661 0 0

И ето пак очаквам с трепет

моя звезден миг.

Макар и кратък,

той за мене е велик.

 

Аз израствам с всеки сблъсък,

боря се да победя.

Вярно, че ако загубя плача,

но пък... мотивира ме това.

 

Ако бъда победител,

да се трудя - няма да помисля и да спра.

Ще се радвам на победата

и ще се опитам нови върхове да покоря...

© Марина Буюклиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??