Obra no adecuada para menores de 18 años
И на финала: печелят завоите.
Втурването е стремително.
Скоростта е твърде несъзнателна.
Може би, съм самомнителен?
На финала печелят курвите!
Завоите ни дебнат ъглово.
И ние мислим, че сме първите...
Някакво момиче смугло –
вместо ръце: крака разтваря!
И в стремежа да сме първите –
продължава в нас промяната.
А тя, отмерва следващия ъгъл.
И летим към к(урвата)зейнала...
За да изтръгнем победата!
Зад нас завоите на миналото
съзаклятнически ни гледат.
–––––––––––––––––––––––––––––––––––
Curva-(италиански)в превод - завой, ъгъл.
© Стойчо Станев Todos los derechos reservados