26 may 2020, 12:42

Състраданието 

  Poesía » Civil
488 1 0

Колко болка има на тоя свят,

никой не може от злото да се избави,

даже и ако ти самият си богат,

затуй всеки трябва добро да прави.

 

Не е достатъчно от грях да се въздържаме,

трябва да обичаме своя ближен,

към етиката на Исус да се придържаме,

към болката на другия бъди загрижен!

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??