26 мая 2020 г., 12:42

Състраданието 

  Поэзия » Гражданская
485 1 0

Колко болка има на тоя свят,

никой не може от злото да се избави,

даже и ако ти самият си богат,

затуй всеки трябва добро да прави.

 

Не е достатъчно от грях да се въздържаме,

трябва да обичаме своя ближен,

към етиката на Исус да се придържаме,

към болката на другия бъди загрижен!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??