24 jun 2014, 21:35

Съвремие 

  Poesía » Civil
484 0 0

Живеете в свят, обгърнат от снимки -
събития, покани, известия и чат.
Постоянно музика, постоянно картинки,
постоянно статуси "Много съм мат".
Знаете ли вие съвременното момиче?
Където и да иде, прави си снимка.
Е, да бе, разбира се, познаваме я всички,
все пак е звездата, на Фейсбук любимка.
Природозащитничка, знаеща всичко,
публикува все важни неща..
Но за Освобождението не знае нищо,
живее в пълна безмозъчна нищета...

© Ивета Врескова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??