Създаваме си свят
Създаваме си свят
с обич и доверие.
Градим го с топлина,
много нежност и лято.
А времето в нас тупти,
зашеметено от обичане.
Свят си създаваме,
нашия свят. С любов.
© Ванко Николов (Starkmaster° ®vn)′
© Ванко Николов Todos los derechos reservados